Tuinontwerp en meer

Doorheen de jaren is ‘de tuin’ sterk geëvolueerd; van grasplein met haag naar een ‘buiten-leefruimte’. Zwembad, vijver, verlichting, bijgebouw,... kortom; alles kan. Als tuinarchitect kan ik helpen met de planning en - indien gewenst - coördinatie van de uitvoering van uw moderne-, stads-, landelijke-, - landschaps-, of daktuin.

Realisatie tuinontwerp door KM Tuinarchitect

Onze werkwijze

Elk project is uniek en verdient een aanpak op maat.
Om tot het resultaat te komen waar u van droomt gaan wij als volgt te werk:
  • Vrijblijvend kenningsmakingsgesprek
  • Als u beslist samen te werken begin ik met de opmeting van de tuin (indien de exacte afmetingen niet beschikbaar zijn).
  • Vervolgens start ik met het voorontwerp; dit plan focust op het creatieve en esthetische aspect waarbij uw wensen in een samenhangend geheel verwerkt worden.
  • Indien gewenst, maak ik van dit voorontwerp een 3D plan, hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de uiteindelijke tuin.
  • Wanneer het voorontwerp volledig naar wens is ontwerp ik een uitvoeringsplan; dit plan focust op de technische details nodig voor het tot stand brengen van de tuin.
Ik kan u eveneens bijstaan bij het opvragen van offertes (bij aannemers naar keuze, of door mij aangebracht) en deze te vergelijken (aanbesteding). Tijdens de realisatie ben ik beschikbaar om de werken op te volgen, indien dit nodig blijkt.

Kennismakingsgesprek

Afspraak te Langstraat 91, 2440 Geel (indien de tuin zich bevind in een naburige gemeente/stad kom ik tot bij u). Tijdens dit kennismakingsgesprek overlopen we uw wensen, mijn werkwijze en kan ik mijn ontwerpstijl tonen aan de hand van gerealiseerde voorbeelden. Indien mogelijk bezorgt u me tijdens deze afspraak de grondplannen, foto’s van het perceel en eventueel een ‘moodboard’. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.Tuinontwerp door Tuinarchitect
Tuinontwerp door Tuinarchitect

Aanbesteding & werfopvolging

Indien gewenst, verzorg ik de uitvoering van A tot Z.
Hierbij wordt de tuin aanbesteed bij 2 à 3 aannemers. Ik bespreek met hen de plannen, zij maken hun offerte en dit verwerk ik in een offertevergelijking zodat we de prijzen kunnen vergelijken per uit te voeren deel. Op basis hiervan kiest u de gewenste aannemer. Vervolgens kom ik tijdens de uitvoering de werken opvolgen.

We sluiten af met een oplevering waarbij ik, de klant en de aannemer aanwezig zijn om alles nog eens te overlopen.


Voor particulieren

Bij het uitwerken van uw tuinontwerp plaats ik steeds de samenhang tussen uw tuin en uw woning voorop. Op die manier creër ik een coherent geheel met een gevarieerd aanbod van groene structurele ruimte, terrassen, speelzones of een rustpunt. Zo wordt uw tuin dé plaats waar elk gezinslid optimaal kan genieten van een moment van ontspanning.Voor bedrijven of organisaties

Wilt u de 'look en feel' van uw bedrijf weerspiegeld zien in de open ruimte van uw bedrijf? Ik voorzie in bedrijfsgroen op maat van uw organisatie.
Realisatie tuinontwerp door KM Tuinarchitect

Erelonen & tarieven

Kennismakingsgesprek                               Gratis & vrijblijvend
Opmeten Transport: tot 1 uur/afspraak. Indien meer, 50 euro/uur.
Voorontwerp & aanpassingen Uitvoeringsplan & aanpassingen 3D Plan*
0/4 are 500 € 500 € 400 €
5/9 are 600 € 600 € 450 €
10/14 are 700 € 700 € 500 €
15/19 are 800 € 800 € 600 €
20/40 are 900 € 900 € 700 €
+40 are Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
Optioneel
3D Plan* Zie tabel
Aanbesteding 50 €/uur
Opvolging realisatie 50 €/uur


Alle vermelde tarieven zijn excl. BTW

Samenwerkingen

Meer informatie

Maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier.